Skip to content

Kattpensionatet

En liten beskrivning om livet i katthusen

Kattpensionatet består av tre röda hus med vita knutar en bit ifrån sjön. Ett hus med 10 rum, ett med 6 rum och ett med 4 rum. Alla rum är ungefär lika stora och har plats för 1-3 katter. Alla rum är något större än Jordbruksverkets krav och alla har full takhöjd och olika våningar. Två rum är lite större än de andra och lämpliga för 3-4 katter men de fungerar också som enkelrum. Samma pris för alla rum. Man kan inte bestämma ett speciellt rum eftersom alla hus inte alltid är öppna men man kan alltid framföra önskemål och vi gör så gott vi kan.

Alla katter har också ett eget uterum med klösträd och trädgårdsstol med dyna och tak. Sedan “rastar” vi katterna 4 gånger per dag (minst). Ett rum i taget öppnar vi och så får de gå runt och hälsa på de andra genom näten – gå i en lektunnel eller leka med någon snörleksak, kanske borstas – definitivt kela med oss och sedan får de en godisbit och så tar vi nästa rum, och nästa, och nästa…… Mycket underhållning blir det.

Allt man behöver ta med sig är själva huvudpersonen och ett giltigt vaccinationsintyg.
Kattsnuva måste man förnya varje år så kolla med din veterinär.

Om det är första gången kan det vara trevligt att ta med något som luktar bekant – en liten filt, handduk eller något annat med kattens/mattes/husses doft på.
Annars finns allt annat här – mat, godis, leksaker, klösmöbler och brädor, sand, sandlådor, matskålar, filtar, sängar – ja allt – framförallt tid och kärlek!

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.