Skip to content

About Me

Vi som har det – Pensionatet…

För att göra en lång historia kort:


Kerstin – alltid glad

Kerstin jobbade fram till juni 2000 som huvudskyddsombud på Länsarbetsnämnden i Västra Götaland och tillhörde Arbetsförmedlingen Kultur Media.
Hon är sångerska sedan barnsben och har bl a uppträtt i Melodifestivalen det året Carola vann, Kerstin kom 5:a.
Förövrigt kantas hennes liv av musiken, hon har sjungit i ett Countryband i Avesta under 20 år runt jultid. (Kolla in klipp här och hennes egna, nya hemsida här: countrykerstin.com/) och spelar ofta tillsammans med Mats Rådberg, Alf Robertsson m fl. Spelade på Lone Star i Stockholm och Göteborg på 80-talet tillsammans med bl a Robert Wells och Elisabeth Andreasen. Är nästan årligen i Danmark som inbjuden svensk countrysångerska på Silkeborgfestivalen. Här i Göteborg sjöng i 10 år hon i SoulBox, ett 11-manna band med rötterna i Blues Brothers, James Brown och andra celebriteter. Nu är det mest i en liten Kör som heter “Tonarterna” eftersom djuren tar allt mer tid och det är så det ska vara.

Kerstin har haft djur omkring sig hela livet, egna djur har varit Keeshond, Sankt Bernhard, Långhårig Dvärgtax, Labrador och Schäfer, 18 katter, marsvin, tamråttor och kaniner mm.


Anders – också glad


Född i Småland, sedan flyttat runt: Stockholm, Halmstad, Karlstad, Göteborg, Forshaga, Göteborg, Kullavik och till sist Hålanda. Kerstin och Anders träffades när hon anställdes på Arbetsförmedlingen Kultur Media. Han skulle lära henne det nya datasystemet 1995 – då sa det klick och det klickar fortfarande!
Anders jobbade 1990-2000 som IT-ansvarig på Arbetsförmedlingen i Göteborg. Han har innan dess provat på det mesta, från bussgaragearbetare, bilbyggare, robottekniker mm. Älskar alla maskiner som finns – och har nog de flesta själv nu för tiden.
Har i botten en fartygsteknisk utbildning och 50 års erfarenhet av diverse olika husdjur, allt från mygglarver till parakiter. Numera är han mer som “mannen som talar med hundar” (tycker i alla fall Kerstin)

Under slutet av 90-talet var vi i Thailand tre gånger och dessemellan i Egypten (ja, vi dyker!) och lämnade bort våra egna fyrfota älsklingar på olika pensionat. Varje gång har vi fått tillbaka dem magra, blöta, deppiga och illaluktande och skämts över att vi haft det så bra…
Varje gång tänkte vi att detta borde någon kunna göra bättre och eftersom vi inte hittade någon får vi väl göra det själva!

Här är vi nu med Pensionat Fyrfota Vänner AB och skall gör allt för att just din familjemedlem skall få det så bra som vi vill att våra skall ha det.
Är du på semester skall du veta att ditt djur också är det…

Vi driver pensionatet tillsammans och på heltid, så vi blir inte rika på pengar utan har ett gott liv – liksom våra gäster…

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.